Monday, March 22, 2010

Aku kehilangan....

Ohhh tidakkkkkkkkkkkkk..............~~~~

Aku kehilangan.

Sangat sedih... Sedih.. Sedih... sob sob!!

Aku bukan kehilangan orang yang tersayang tapi aku kehilangan deria rasa untuk seketika.. Ni yang buat jadi tak best ni. Ni yang buat aku tak enjoy ni.. Nyampah!!!



Aku dah tak enjoy nk makan. Tetiba semua makanan sedap jadi tak sedap.

Nak nangis... Nak tau kenapa???

Buah jambu batu yang aku makan tetiba rasa AIR PAIP!!!! Kopok leko rasa mcm................. Ahhh.. Tak mampu untuk berkata-kata.

I'm speechless!!!

Detik hatiku yg sedih : Memang sengaja tak nak kasi aku gemok ke apa??? Boring ar mcm ni.... (kataku sambil meletakkan plastik kopok leko di tepi paper tray dengan perasaan hampa!)

4 comments:

SUHAIDA SUPALIO said...

hehe..nnti msti ok balik pya..

jemput singgah..saya blogger baru
suhaidasupalio.blogspot.com

indah andika said...

hehe.. insyaAllah.. tetiba je tekak ni semcm.. baikkk.. sy akan singgah~~ ;)

iman_kirana said...

ala ciannyer....
akak pun sama ayu...
dah sebulan tak dpt mkn nasi...
masuk jer nasi dlm mulut terus rasa nak muntah tau...
huhuhuhuhu

indah andika said...

kak iman--> ye ke kak?? ok la tu.. tk makan nasi best lor.. org nk try tak makan nasik tp gigil.. kihkih~

Sharing is Caring

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...