Friday, July 1, 2011

Time tengah basuh pinggan la dia nak datang!!!

Hahhhhh..... Bersarang!! Berkulapok!! Bersawang aku punya blog ni!! Yea.. aku tau yang aku dah lama tak tulis apa2 kat blog aku ni.. Peminat-peminat aku semua marah (macam la hot sangat macam Lisa Surihani) ^__^..

Korang tak tau masalah aku.. Ada sebab aku tak tulis blog... Dulu bukan main kencang aku menulis. Ada je hot2 topic. Sekarang ni macam dot dot dot..

Nak tau sebab apa???
Sebab time tengah basuh pinggan la 'dia' nak datang!! 'Dia' tu sapa?? Si IDEA laaaaa...

Maaf ye!! Aku memang pemalas nak basuh pinggan!!!

Betol weh.. Time basuh pinggan kan otak kita akan berlegar2.. Basuh pinggan sambil berangan2.. (Hanya orang yang basuh pinggan je yang akan mengalami masalah ni. Hikhik)..Time2 berangan tu la idea datang mencurah2!!

Yeahhhh... Korang memang rajin.. Tu sebab aku sayang korang!! ^__^

Aku tau aku pelik. Jadi korang maafkanlah aku kalau blog aku ni macam dah takde orang nak manage je. Tak sengaja laaaaa... Aku dah rasa macam nak amik laptop, letak kat sebelah sinki then bila basuh pinggan sambil berblog!! Hebat kan??? 

Bila dah selesai basuh pinggan, baru la mata tak semak!!


Klo malas nak basuh pinggan, toksah makan!!!!!


2 comments:

Anonymous said...

tp nk susun kat rak pgn mgkuk pn 1 hal. sadis

indah andika said...

hahahahah....

tu mmg satu hal.. sadis habih! *mengeluh panjangggggggggggggg*

Sharing is Caring

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...