Thursday, August 27, 2009

Dah tak tahan..

Bukan tak tahan nak puasa, tapi sy dah tak tahan nk bahasakan diri dengan "saya" utk tulis blog.. Saya nk tukar balik kepada "aku".

Idea banyak tp tak tertulis sbb asik tersasul kepada "aku" je. Dan ayat pon akan jadi skema. Rimas! Mulai saat ini, saya tukar ya.....

Maafkan saya klo tidak berpendirian tetap. Saya harus mengikut keselesaan diri saya.

Huhu.............

2 comments:

miza said...

kita berblog pasl nk lps tensen. klu psl blog kita tensen, then baik kita revert to original. hehe

indah-andika said...

haaa..tau takpe. mula2 ok. lama2 mmg tension. susah rupanya nk ubahkan diri nih... degil! so, skrg aku kembali ke bentuk asal. Bertukar-- card clu..!!

Sharing is Caring

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...