Sunday, May 22, 2011

Bosan bertambah bosan!!!

Fed up gila la macam ni!! 


Aku bosan tengok blog aku. Hitammmmmmmm je!
Sekali-sekala nak jugak tukar mood. So, aku memilih 'blog skin' yang baru. Kali ni lebih nampak girly la sikit. Wahhhh.. nampak WHITE & PINK!! (Yarkk actually tapi soft je bila pandang ^__^)



Baru je nak rasa hilang bosan. Tetiba aku tengok semua format yang aku dah adjust semuanya tonggang terbalik. Ada jugak yang hilang!! Adehhhh~


Terpaksalah aku buat & godek balik. Kena buat sesuatu yang 'baru' balik. Tak ke buang masa namanya????


Nak GIRLY sangat kan?? Nahhh.. amik ko!!


Aku dah ambil keputusan untuk patah balik. Guna black background balik!!!



2 comments:

farah booboo said...

black pun comel j ape...hehe :)

indah andika said...

farah... huhhu.

Mmg black comei tapi dah btahun guna. muak.. huhuhu~

Sharing is Caring

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...